Prestashop 1.7.x Onepagecheckout ( OPC) Modülü - Paytr Uyumsuzluk Sorunu

Prestashop 1.7.x Onepagecheckout ( OPC) Modülü - Paytr Uyumsuzluk Sorunu
Prestashop 1.7.x Onepagecheckout ( OPC) Modülü - Paytr Uyumsuzluk Sorunu
Prestashop 1.7.x Onepagecheckout ( OPC) Modülü - Paytr Uyumsuzluk Sorunu

GÜVENLİ SANAL POS
PayTR güvenlik Konusunda Gelişmiş teknik altyapısı Alanında 7 yılı aşkın Tecrübeye Sahip Personeli ile hem mağazaların (web Sitelerinin) ziyaretinde hem de mağaza müşterilerinin Ödeme güvenliğini saglamaktadir. Böylece PayTR kullanan mağaza Sahipleri YALNIZCA Kendi işlerine odaklanırken sahteciliğe Karşı hep Güvende olurlar. 
 
ERTESİ GÜN ÖDEME AVANTAJI
Kullanıcı Ödeme Güvenliği ile Risk Yönetimi konularındaki deneyimimiz ile üye işyerlerimize "Ertesi Gün Ödeme" ve avantajı sunmaktan gurur duyuyoruz. PayTR üye işyerleri ödemelerini Ertesi iş günü banka hesaplarına alabilir, Tahsilat Için günlerce beklemek Zorunda Kalmaz, Nakit akışlarında Rahat Bir Nefes alırlar. 
 
Ücretsiz Sanal Pos Modülü
Tamamı açık kaynak kodlu Ücretsiz sanal pos modülünü kullanabilirsiniz.
 
Kategori Bazlı Taksit Seçeneği Eklendi
Ülkemizde bazı ürünler bilindiği gibi taksit kısıtlaması getirilmiştir, paytr ödeme alt yapısı ücretsiz modülünü güncelleyerek
kategori bazlı taksit kısıtlamasını getirmiştir, 

Onepage Check Out Prestashop 1.7  İle Paytr Sanal Pos Uyuşmazlık Sorunu

Bu modül, çevrimiçi satışların sahip olduğu en büyük sorunlardan birini çözer: düşük dönüşüm oranları, ziyaretcilerinizin çok azı mağazanızda satın alma işlemi gerçekleştirir. Tüm bu yönler çevrimiçi mağazanızın genel performansını zayıflatır, en kötüsü de birçok kez fark edilmeyen bir şey olmasıdır.
 
Bu modülle, satış işleminizi basitleştirmeyi sunar, böylece müşterileriniz satın alma adımlarını (kayıt, nakliye, ödeme, onay vb.) Tamamlamak için hantal kayıt formlarından kaçınarak tek bir sayfada yapabilir. Artık bir satın alma işlemi yapmak, müşterilerinizin kaydolmadan sipariş vermelerini sağlar.Sayfayı yeniden yüklemek zorunda kalmadan miktarları değiştirecekleri bir özetin bulunduğu kolay ve basit bir süreç haline gelecektir.
Bahsedilen ve bu özelliklere sahip tüm onepage ( Teksayfada Ödeme ) sistemleri ile uyumlu PayTr sanal pos modülü entegreli bir şekilde çalışıyor artık.
1.6 sürümlerinde paytr modülü sorunsuz çalışırken 1.7 sürümlerinde tüm yapının değişmesiyle birlikte firma iframe kullanmaya devam etti fakat buda tek sayfa ödeme sistemleri ile sorunlar ortaya çıkardı.
Bizlerde bu sorunları fark ederek müşterilerimizin talepleri doğrultusunda bu modüler yapıyı yazarak satışa sunduk.

Paytr Ödeme sisteleri ile prestashop 1.7.x sürümlerinde kullanılan onepagecheckout modülü ile meydana gelen uyuşmazlığı  paytr ye has yeni bir modüler yapı yazılarak giderdik.hali hazırda onlarca sistemde kullanıyoruz.

Modülü Satınalmak için bizimle iletişime geçerek detayları alabilirsiniz.

Tel : 0542 361 78 45

Standart paytr 1.6.x ve 1.7.x  prestashop sürümleri için kullanılan modüller ektedir.Aşağıdan indirebilirsiniz.

Dosyalar

Tepkiniz nedir?

like
5
dislike
1
love
2
funny
0
angry
0
sad
0
wow
5