PrestaShop Nedir, Özellikleri Nelerdir

PrestaShop Nedir, Özellikleri Nelerdir
PrestaShop Nedir, Özellikleri Nelerdir

PrestaShop Nedir ?

PrestaShop, bulutta veya kendi kendine barındırma yoluyla mağaza çalıştırmak için kullanabileceğiniz son derece zengin, ücretsiz, açık kaynaklı bir e-ticaret çözümüdür. Şu anda dünya çapında 250.000 mağaza tarafından kullanılmaktadır ve 65 farklı dilde mevcuttur. Bu sistemi kurmak biraz zaman alsa da, platformun sunduklarından çok etkileyicidir.

PrestaShop'un iş modeli, isteğe bağlı ek özellikler ve temalar da dahil olmak üzere ticari ortaklar için müşteri tabanına hizmet veya ürün satmaya dayanır. Bu, çevrimiçi olarak dijital veya fiziksel ürünler satmakla ilgilenen herkes için gelişmiş bir e-ticaret seçeneği sunmasına izin veriyor.

PrestaShop'un kullanımı oldukça kolaydır, alışveriş yapanlara güçlü bir şekilde yanıt veren bir mağaza arayüzü sağlar, kapsamlı bir özellik kümesi sunar ve ücretsizdir.

Hızlı bir görünüm istiyorsanız, hem bir  müşteri ekranı hem de bir   yönetim paneli içeren PrestaShop demo mağazasını keşfedin  . 

Dikey tablet modunda çalışan demoya bir örnek:

  • Bulut veya Kendi Kendini Barındırma :  PrestaShop bulutunda ücretsiz bir mağaza için birkaç dakika içinde kaydolabilir veya açık kaynaklı PHP kodunu indirip kendiniz barındırabilirsiniz. 
  • Şablonlar : Envato'nun ThemeForest'e benzer şekilde PrestaShop, mağazanızı profesyonel olarak özelleştirmek için çeşitli yüksek kaliteli temalar satmaktadır. 
  • Mağaza Oluşturucu : WordPress benzeri bir gösterge tablosuyla PrestaShop, ayrıntılı ürün listelemeleri, gezinme ve arama da dahil olmak üzere zengin özelliklere sahip bir mağaza oluşturma arayüzü sunar.
  • Alışveriş Sepeti :  PrestaShop, çeşitli ödeme sağlayıcıları, önemli nakliye operatörleri ve vergi kuralları ile entegre olur.
  • Mobil :  PrestaShop'un duyarlı mağazaları ve ödeme sistemleri onu inanılmaz derecede kullanışlı hale getiriyor. Arka uç gösterge panoları bile hareket halindeyken yönetime duyarlı.
  • e-Pazarlama : PrestaShop, arama yerleşiminizi optimize etmek için yerleşik ürün ve katalog SEO entegrasyonu sağlar ve yerleşik kuponlar, promosyonlar, e-posta entegrasyonu vb.
  • Uluslararası :  PrestaShop, esnek para birimi ve yere dayalı gönderim kuralları dahil olmak üzere mağazanız için 65 dil çevirisi sağlar. Bulut yönetim panosu sekiz dilde kullanılabilir: İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, Lehçe ve Hollandaca.
  • Entegrasyonlar : PrestaShop çeşitli temalar ve eklentiler, ihtiyacınız varsa premium destek ve kiralık ajans ortakları dizini sunar. Mağazanızı başlatma konusunda yardım istiyorsanız, kullanılabilir.

PrestaShop Destek Almak

Daha fazla yardım istiyorsanız, ancak bağımsız çalışmayı tercih ediyorsanız, PrestaShop'un  Premium Destek Planları  sizin için en iyisi olabilir:

Tepkiniz nedir?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0